Ugrás a belépési regisztrációhoz »

Miért legyek tagja a Közlekedéstudományi Egyesületnek?

Kedves Kolléganő/Kolléga!

A címben szereplő kérdés megválaszolásához szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Szerintünk a legjobb módszer, ha az ember saját tapasztalataiból indul ki és az alapján próbálja meg összefoglalni, hogy mit is nyújthat a KTE az új belépőknek.
Talán az első közelítésben egy olyan közösséghez való tartozást, amely több mint 6000 tagból áll, s a tagok érdeklődési köre és céljaik a tekintetben azonosak, hogy tenni szeretnének valamint a közlekedés, a közlekedéstudomány elméleti és gyakorlati fejlődéséért.

Egy kicsit egyszerűbben és megfoghatóbban:

  • Tagja lehetsz egy olyan országos szervezetnek, amely a szakma legjobbjait fogja össze.
  • Lehetőséget biztosítunk számodra, hogy hasznos információkat kaphass szűkebb és tágabb értelemben vett szakterületedrol.

Hogyan valósul meg mindez?

Információhoz juthatsz a KTE folyóiratain és havonta a tagoknak eljuttatott Hírlevélen keresztül, az országos és a helyi rendezvényeken hallottakból, valamint a szakmai utakon látottakból.

Mindezeken túl a KTE olyan fórum is, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy szakmai elképzeléseidet elmondjad és azt a különböző nézopontokból megvitassátok, kiértékeljétek. Az egyesület összetétele - a mérnöktől, a technikustól, a jogásztól, a pedagógustól az orvosig többféle foglalkozást végzőt tömörít soraiba - lehetőséget biztosít egy téma több nézőpontból történo megvilágítására, a jó gondolatok felkarolására, az esetleges tévedések kiigazítására.

Találkozhatsz, megismerkedhetsz a szakma nemzetközi, országos szaktekintélyeivel.

Az Egyesület kiemelten fontos feladata a fiatal szakemberek megnyerése a megfogalmazott célok elérése érdekében. Az Ifjúsági Bizottságon keresztül ötleteidet, javaslataidat eljuttathatod a döntéshozó szervekhez, kérdéseidre választ kaphatsz idősebb és fiatal tagoktól egyaránt. A fiatal kollégák számára nyújtott legrangosabb támogatások egyike szakmai konferenciákon való kedvezményes részvétel.

A BME Közlekedési Karának 150 fő végzős hallgatói megkapták ezen tájékoztatót. Belépett 40 fő. Ezen gondolatokat hasznosítsák szervezeteink.

Többes tagság: Egyesületünkben lehetőség van arra, hogy minden tagunk egyszerre két szervzeti egységnek is tagja legyen. Tagdíjat csak az elsődleges szervezeti egységben kell fizetni, de a második szervezeti egységet választott tagjaink a második szervezeti egység  munkájában is aktívan részt vehet, a szervezeti élet eseményeiről értesítést kap. Ebben a szervezeti egységben ugyanakkor választási joga nincsen és tisztségviselőnek sem választható. 2015. február 15-ig  többes tagságot csak a letölthető jelentkezési lapon lehet kérni.

A KTE aktuális tagdíjairól itt tájékozódhatsz: http://www.ktenet.hu/tagdijfizetes.php

Belépésedet a KTE soraiba jó szívvel ajánljuk.

Dobókői György

 

Dr. Tóth János

 

Belépési Regisztráció

Amennyiben Ön tagja Egyesületünknek, akkor nem szükséges újra regisztrálnia.
A tagságba való belépéskor megadott email címét adja meg az elfelejtett jelszó menüpontnál, majd nézze meg a levelezését. A rendszer által küldött levél segítségével tud belépni a rendszerünkbe. Ha elfelejtette az email címét, úgy keresse meg Titkárságunkat.
Előtag:
Név*:
Születéskori név:
Születési dátum*:
év: , hó: , nap:
Anyja neve*:
Nem*:

Elérhetőségek

Email 1*:
Kérjük, hogy a levelező rendszerük SPAM (levélszemét) szűrőjében szíveskedjen beállítatni a rendszergazdával, hogy a ktenet.hu domainről érkező e-mail-eket ne tegye a levélszemetek közé a rendszer!
Email 1 ismét*:
Email 2:
Email 3:
Az Email 1 email címe a rendszerben történő azonosításhoz és belépéshez szükséges és erre az email címre küldjük a KTE hírlevelét is! Amennyiben egy másik email címen is meg szeretné kapni a KTE hírlevelet, akkor ezt az Email 2 mezőben szíveskedjen megadni. Az Email 3 mezőben megadott email címre hírlevelet nem küldünk!
Lakóhely városa*:
Lakóhely irányítószáma*:
Lakóhely cím*:
Munkahely neve*:
Munkahely városa*:
Munkahely irányítószáma*:
Munkahely címe*:
Beosztás*:
Telefon1*:
Telefon2:
lakástelefon:
Mobil1:
Mobil2:
Fax:

További adatok

Iskola:
bizonyítványba írt szakmai végzettség:
tudományos fokozat:
nyelvtudás:
angol
német
francia
egyéb nyelv:
kamarai azonosító:
megjegyzés:
A kompetencia (Kiemelt kompetenciák, További kompetenciák, Rövid szakmai bemutatkozó) mezők kitöltésével Ön egyúttal hozzájárulását is adja ahhoz, hogy megbízásos munkával kapcsolatosan Önt megkereshessük, ha szükséges. (A megkeresést nem garantáljuk.) Ha nem szeretné, hogy a megbízásos munkával megkeressük, akkor kérjük, hogy ezeket a mezőket szíveskedjen üresen hagyni! További információkat a jobb felső sarokban letölthető kezelési útmutatóban talál.
Kiemelt kompetenciák:
1:
2:
3:
További kompetenciák:
Rövid szakmai bemutatkozó:
Összesen 3 db, egyenként maximum 400 kb. mérető file-t lehet feltölteni.
Szakmai önéletrajz feltöltése:
1:
2:
3:
A feltöltés vagy a törlés "Az adatok elküldése" gomb megnyomása után indul.

Tagság

Elsődleges tagság*:

Másodlagos tagság:
igen nem

Másodlagos tagság: Az Egyesület alapszabálya alapján minden tag - előzetes regisztráció alapján - az Egyesület bármely másik Területi Szervezetének, Tagozatának tevékenységében részt vehet. A másodlagos tagság a belépés után bármikor választható. A másodlagos tagság nem kötelező.

Diák?
Nyugdíjas?

Elfogadom a KTE honlapján található Alapszabályban és Szervezeti Működési Szabályzatban foglaltakat!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a KTE a személyes adataimat kezelje.

Ellenőrzés*:

Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek az Ön engedélye nélkül semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!