KTE Megyei Farsangi Bál

BAZ Megyei Területi Szervezet
Miskolci Népkerti Vigadó Étterem
2016. február 13.



Program

2016. február 13. (szombat) délután

Levezető elnök: Vasvári Péter megyei titkár

18:30-19:00 Vendégek érkezése, fogadása
19:05-19:25 Elnöki köszöntő, Védnök beszéde
20:30-21:30 Vacsora
21.30 Műsor, Lazúr Táncegyüttes
21:45-től Zene, Tánc
00:30-01:00 Tombola
01:00-tól Virsli felszolgálása
03:00-ig Zene, tánc

Bál védnöke: Pelczné Dr. Gáll Ildikó Európai Parlament Alelnöke

Zenét szolgáltatja:      Daragó István zenekara


Összefoglaló

KTE Farsangi Bál 2016.

Közlekedéstudományi Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete immár tizenhetedik alkalommal rendezte meg Miskolcon a hagyományos Farsangi bálját. A 2016. február 13-án megtartott rendezvény helyszínének továbbra is Miskolc egyik legpatinásabb vendéglátó helyét a Népkerti Vigadó Étteremet választották a szervezők. Az esemény évről-évre nagyon jó lehetőséget biztosít a megye műszaki értelmiségének, a közlekedési ágazat felsővezetőinek a kötetlen, felszabadult találkozásra, a szakmai kapcsolatok ápolására.

A Farsangi Bálon a már évek óta megszokott nagy létszámmal vettek részt a KTE megyei szervezetének tagjai, anyacégeinek és partnereinek vendégei. Elfogadta a Megyei Szervezet meghívását Holnapy László a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Parlamenti Államtitkárságának főosztályvezetője és Thoroczkay Zsolt a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésépítési Tagozat elnöke is. Jelen volt partnerével Magda Attila a KTE ügyvezetője és munkatársa is, akik már több éve nagy örömmel vesznek részt a rendezvényen. Külön megtiszteltetés volt a megyei bálozók számára, hogy a 2016. évi KTE Farsangi Bál fővédnökségét Pelczné Dr. Gáll Ildikó az Európai Parlament Alelnöke vállalta el, demonstrálva lokálpatriotizmusát, a megyéhez való kötődését.

Vasvári Péter megyei titkár a Bál házigazdájaként vezette az estet. Elsőként a KTE megyei elnöke, Garamvölgyi Mihály köszöntötte a megjelent vendégeket, bálozókat. Elismeréssel szólt a KTE Borsod Megyei Szervezet 427 fős taglétszáma által végzett munkáról és gratulált az évben kitüntetésben részesített KTE tagoknak. Ezt követően Pelczné Dr Gáll Ildikó asszony a Farsangi Bál védnöke méltatta a KTE megyei civil-önkéntesen szerveződött egyesületének tradicionális múltját és nem kis büszkeséggel konstatálta, hogy a borsodi szervezet országunkban a KTE legnagyobb létszámú területi szervezete. Végül pezsgős pohárköszöntővel ünnepélyesen megnyitotta a bált.

A vendégsereg zeneszó mellett fogyasztotta el a rendkívül ízletes 3 fogásos vacsorát, majd a LAZUR Táncegyüttes szórakoztatta a közönséget, és alapozta meg a hangulatot. Természetesen hangulatserkentő italokban sem volt hiány.

Éjfél után megrendezett tombolasorsoláson a résztvevő cégek által felajánlott ajándékok mindegyike gazdára talált. A kisebb meglepetések mellett többek között kisorsolásra került egy jelentős összegű benzin utalvány, egy két éjszakás welness pihenés a Dubicsányi kastély szállóban, fődíjként egy 36 részes nagy értékű szerszámkészlet. A sorsolás izgalmai után következett a hagyományos „roppanó” virsli felszolgálása tormával és mustárral, mely újabb lendületet adott a táncos lábú vendégeknek.

Mint minden évben, ez alkalommal is fergeteges hangulatban telt el az este, a jó zenének, a finom ételeknek-italoknak, s nem utolsósorban a kiváló szervezésnek köszönhetően. A közlekedéshez kötődő megyei szakemberek közvetlen partnerségét erősítették a kötetlen beszélgetések, felszabadult hangulat. A tagvállalatok vezetőinek aktív közreműködésével a rendezvény ismételten sikeres lett, ezt bizonyítják a bálon készített fotók is. Az átmulatott éjszakától kissé fáradtan, de jókedvűen a köszöntek el egymástól a helyi és fővárosi résztvevők. Az utolsó vendégek hajnali három óra után hagyták el a Vigadó parkettjét.

Kiss Béla József  KTE Megyei Szervezőtitkár

Letölthető dokumentumok

Galéria képek