Szolgáltatói tájékoztató

KTE Közlekedéstudományi Egyesület céljai

  1. a közlekedéstudomány elméleti és gyakorlati művelése, fejlődésének elősegítése,
  2. a közlekedési szakma elméleti és gyakorlati szakemberei közötti szakmai és civil együttműködés elősegítése,
  3. a közlekedéstudomány eredményeinek közzététele, népszerűsítése,
  4. a magyar közlekedéstudomány nemzetközi együttműködésének elősegítése,
  5. a közlekedési biztonság növelése, a közlekedési kultúra fejlesztése,
  6. részvétel a társadalom közlekedésre nevelésében.

Tagjaink önkéntes munkával, tagdíj befizetésekkel támogatják Egyesületünket.

Adományozó a weboldalon kiépített tagsági rendszerben előre meghatározott összeget - vagy annak többszörösét, így többévnyi tagdíjat előre - fizethet be.

Anyagi támogatást azoktól várunk, akik a támogatással az Egyesület céljai megvalósulása érdekében, sikerhez vagy időbeli hatályhoz való megkötés nélkül, az Egyesületi Alapszabály elfogadásával járulnak hozzá és elfogadják azt a kondíciót hogy a támogatás nem jár vissza sem részben sem egészében.

Az Egyesület a (rendes és pártolói) tagdíjak befizetéséről a befizetőnek a befizetés pillanatában email útján  automatikus értesítést ad.

Tagdíjról és adományról, mivel azok nem kereskedelmi forgalmi célú szolgáltatási díjak, hanem közhasznú célú befizetések, befizetési igazolást, illetve igény esetén AAM (ÁFA mentes) számlát adunk.

Az Egyesület a tagdíjakat és az adományokat HUF (Magyar Forint) pénznemben jelen weboldal befizetési felületén tudja fogadni.

Az online bankkártyás fizetés segítségével kényelmesen és biztonságosan rendezhetők a tagdíj befizetések. Az összeg kiválasztását követően a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját kell megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A bank a "kizárólag elektronikus használatra" kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatja el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. A sikertelen befizetés esetén természetesen korlátlan számú lehetőséget biztosítunk újabb befizetési próbálkozásra, egy másik bankkártyával.

 

Adatkezelési szabályzatunk ide kattintva érhető el » Adatkezelési nyilatkozat

 

Bármilyen kérdés kapcsán ügyfélszolgálatot biztosítunk alábbi elérhetőségeinken:

KTE Közlekedéstudományi Egyesület

1066 Budapest, Teréz Krt. 38.

Adószám: 19815709-2-42

Telefon: +36 1 353 2005, Telefon/Fax: +36 1353 0562

E-mail és Website: info@ktenet.hu, www.ktenet.hu

Az iroda nyitvatartása:

Hétfőtől-csütörtök: 8:00 - 16:30

Péntek: 8:00 - 14:00

 

* Köszönjük támogatását! *