Tisztelt Érdeklődő!

Idén 5 éves a Közlekedési Kultúra Napja, aminek alkalmából készítettünk több kisfilmet is. Az egyiket itt és most meg is mutatjuk Önnek. Bízunk abban, hogy ezzel tevékenységünk hasznossága az Ön számára is egyértelművé válik:

 

 

Kérjük, hogy amennyiben még nem rendelkezett a javunkra, és ha teheti, adójának 1%-ával szíveskedjen támogatni a Közlekedéstudományi Egyesületet! 

1% RENDELKEZŐ NYILATKOZAT a KTE JAVÁRA.

 Szíves támogatását előre is köszönjük!

 Üdvözlettel,
 A KTE vezetősége

 

*********

 

A kedvezményezett adószáma:

1 9 8 1 5 7 0 9 - 2 - 4 2

 

 

A kedvezményezett neve: Közlekedéstudományi Egyesület

Hogyan lehet az 1 százalékról rendelkezni?
 
A rendelkező nyilatkozat a bevallási nyomtatvány részét képezi, így az a magánszemély, aki adóbevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, a nyomtatvány megfelelő lapjának  kitöltésével rendelkezhet.
 
Adóbevallási határidők 2019-ben:

FEBRUÁR 25.

  • Magánszemélyként az egyszerűsített adóbevallás nyilatkozatát február 15-ig kell megküldeni az adóhatósághoz. A bevallást a NAV készíti el a rendelkezésre álló adatok alapján. Ez a bevallási mód (ha az adózó megfelel a feltételeinek) jelentősen csökkenti a papírmunkát. Akár már február 15-én is rendelkezhet az adózó az 1%-ról! 

MÁJUS 20.

  • Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2018. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallásában rendelkezhet, 2019. május 20-ig. Kérjük, írja be Egyesületünk adószámát: 19815709-2-42!
  • Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2019. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve kell aláírni) vagy elektronikus formában.

A KTE szerepel a NAV honlapján közzétett regisztrációs listában. Techniai számunk nincsen, azt akkor kell kitölteni, ha az adójának a másik 1%-át egy regisztrációs számmal rendelkező intézmény, pl. egyház számára kívánja felajánlani. 

 

Támogatását előre is köszönjük!Rendelkező Nyilatkozat letöltése

1% felhasználásáról szóló bevallás