Infrastruktúra- és hálózatépítés: BELFRYA BELFRY csoport Közép-Európa jelentős elektromos- és híradástechnikai közműépítő cége. 2009-től vagyunk jelen a magyar piacon. Autópálya-, út- és vasútépítési projektekben gyenge- és erősáramú hálózatok kivitelezésével veszünk részt. Hírközlési kábelhálózat rendszerek létesítése, szerelése és minősítése mellett kábeles infrastruktúra hálózatokat telepítünk és jelentős mélyépítési tevékenységet végzünk.

Erősségünk az út- és vasútépítéshez kapcsolódó hálózatépítési, híradástechnikai megbízások komplex kivitelezése. Kiemelkedő eredményességgel végzünk műszaki tanácsadást és kapcsolódó építőmérnöki munkákat. Átfogó nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a teljeskörű műszaki tervezés, engedélyeztetés és tanácsadás terén is.

A BELFRY csoport megrendelőinek személyre szabott, rugalmas és jövőbemutató megoldásokat kínál. Összekapcsoljuk a szakértő mérnöki tudást, a legkorszerűbb technikát, a leghatékonyabb gazdasági szemléletet és a környezet iránti átfogó felelősséget. Célunk, hogy a térség többi országához hasonlóan az út-, vasút-, infrastruktúra- és hálózatépítés területén Magyarországon is a legmegbízhatóbb, legfelkészültebb partnerként számoljanak a BELFRY csoporttal.