Pultrans Vasúti Szállítmányozási Kft. 

A Pultrans Vasúti Szállítmányozási Kft.-t 1990-ben alapították, így több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk ömlesztett poranyagok vasúti szállítmányozása terén. Jelenleg közel 400 vasúti tartályvagont üzemeltetünk, amelyek száraz, ömlesztett poranyagok szállítására alkalmasak (pl. cement, timföld, mészkőliszt, mészpor, mészhidrát, pernye, szóda, szárított homok, zeolit, stb.).
 
Fő szolgáltatásunk a saját tulajdonú illetve más üzemeltető vagy a megbízóink által biztosított (bérelt) vagonokban végzett belföldi és export, import vagy tranzit viszonylatokban történő nemzetközi vasúti szállítmányozás. Szoros együttműködésben dolgozunk Közép-Kelet-Európa összes állami és több magánvasútjával, illetve számos nemzetközi szállítmányozási társasággal is, hogy ügyfeleink részére a lehető legkedvezőbb feltételeket biztosíthassuk. Forgalomszervezőink folyamatosan követik partnereink küldeményeit, így naprakész információt tudunk szolgáltatni megbízóinknak a vagonok/vonatok tartózkodási helyéről, várható érkezési időpontjáról, szükség esetén kiterjedt kapcsolathálózatunkon keresztül a vasúti folyamatok meggyorsítására illetve egyéb alternatív megoldások megszervezésére is lehetőségünk kínálkozik.
 
Azon partnereink számára, akik nem rendelkeznek iparvágány kapcsolattal, de elkötelezettek a környezetkímélő szállítási módok iránt, illetve akik olyan távolságra vagy olyan mennyiségben szállítanak áruféleségeket, amelyek a vasúti szállítást költséghatékony megoldássá teszik, multimodális logisztikai szolgáltatásokat kínálunk (pl. a nagy távolságot vasúton teszi meg az áru, majd a telephelyre szállítás a legközelebbi alkalmas vasútállomásról közúton történik). 
 
Másodlagos szolgáltatásunk a vagonjaink bérbeadása Európa normál nyomtávú vasúttal rendelkező országaiba történő közlekedtetésre. Bérleti partnereink kiszolgálását rugalmas és egyedi bérleti szerződésekkel, illetve a feladatokhoz és a partneri igényekhez teljes mértékben alkalmazkodó vagonparkkal végezzük. Igény esetén a vagonok átalakítása, tisztítása vagy a bérlő igényei szerinti átfestése is lehetséges saját műszaki bázisunk vagy külső alvállalkozóink bevonásával.
 
Szükség esetén műszaki segítségnyújtással, helyszíni hibaelhárítással és folyamatos pótalkatrész ellátással biztosítjuk a megrendelőink számára a vagonjaink minél nagyobb arányú rendelkezésre állását.
 
Amennyiben új poranyag lefejtőhely telepítését tervezi vagy vasút-logisztikai folyamatainak átvizsgálását/újragondolását látja szükségesnek, esetleg új áruféleség szállítását kell a meglévő árufolyamatokba illeszteni, kérje ezen témákban jártas szakembereink segítségét!
 
Munkatársaink elérhetőségét, illetve vagonjaink műszaki adatait a honlapunk tartalmazza. 
 

http://www.pultrans.hu