TAGDÍJFIZETÉS

Ezen az oldalon a Közlekedéstudományi Egyesület egyéni tagdíjait valamint az ezeken felül önkéntesen választható kiemelt tagdíjfizetési és támogatási lehetőségeket ismertetjük. Az egyéni tagdíjakon túli tagdíjak és támogatások hivatalosan a KTE Küldöttközgyűlésének 2013. május 16-i határozata értelmében 2014-től érvényesek, azonban az Alapszabályunk jelenleg is lehetővé teszi, hogy a tagság például az itt ismertetett formában támogassa az Egyesület működését, ezáltal a céljai elérését. A jogi tagdíjaink mértékét az érintett jogi tagunk felajánlása alapján, egyéni megállapodás útján határozzuk meg.

A KTE 2014. május 21-i Küldöttközgyűlésés határozata alapján az Egyesület 2015-től bevezeti a bankkártya méretű plastic tagsági igazolványt. Az Igazolványok egy kereskedelmi kedvezményt nyújtó kártyák is egyben. Az elfogadó helyekről szóló információ ennek a lapnak az alján Található vagy pedig ITT letölthető. Az igazolványok gyártási- és éves megújítási költségeit  a határozat alapján a tagok fizetik. A gyártási költség 2015-ben a kártyák kiadásának évében, illetve új kártya igénylése esetén 200 Ft/tag. A korábban elfogadott 40 Ft/év megújítási (matrica)  díjat a KTE központi költségvetésből állja, a tagoknak ezt nem kell megfizetniük.

 

Egyesületünk tagdíjai egyéni tagjaink részére:

 • Egyéni tagdíj:                             1.000 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
 • Diák*, nyugdíjas egyéni tagdíj:     500 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
 • Az Örökös Tagjaink részére a KTE tagság díjmentes, csak 200 Ft kártyagyártási költséget kell fizetniük elvesztés esetén.

*: Diák tagdíjat fizethet minden nappali tagozatos diák vagy főiskolai/egyetemi hallgató illetve PhD hallgató. Az esti vagy levelező tagozatos hallgatók egyéni tagdíja 1.000 Ft/év.

Az egyéni tagdíjon felül választható, kiemelt tagdíjfizetési/támogatási lehetőségek:

Éves Közlekedéstudományi Szemle előfizetéssel kombinált tagdíj:

a) Egyéni tagdíj Szemle előfizetéssel: 5.140 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
b) Diák, nyugdíjas tagdíj Szemle előfizetéssel: 4.640 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.

Éves Városi Közlekedés előfizetéssel kombinált tagdíj:

a) Egyéni tagdíj Városi Közlekedés előfizetéssel: 5.400 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
b) Diák, nyugdíjas tagdíj Szemle előfizetéssel: 4.900 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.

Éves Közlekedéstudományi Szemle és Városi Közlekedés előfizetéssel kombinált tagdíj:

a) Egyéni tagdíj Szemle és Városi Közlekedés előfizetéssel: 9.540 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
b) Diák, nyugdíjas tagdíj Szemle és Városi Közlekedés előfizetéssel: 9.040 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.

Egyéni, tagi támogatás a KTE működőképességének fenntartása érdekében a normál tagdíjon felül:

a)  2.000 Ft/év
b)  3.000 Ft/év
c)  4.500 Ft/év
d)  9.000 Ft/év**
e) 15.000 Ft/év**
f)  20.000 Ft/év**
g) 30.000 Ft/év**
h) Egyéni, 30.000 Ft-nál nagyobb összeg**

     A **-gal jelölt támogatásokhoz automatikusan jár a Közlekedéstudományi Szemle előfizetés is.

A tagdíjfizetés esedékessége:

A tagdíjat az aktuális év első negyedévében (legkésőbb március 31-ig) kell befizetni.

 

 

 

Tagdíjfizetési módok:

 1. Titkárságon készpénzben (1066 Budapest, Teréz Krt. 38.).
 2. Titkároknak készpénzben (Az illetékes területi szervezetnél vagy tagozatnál).
 3. Átutalással. Bankszámlaszámunk: K&H Bank Zrt. 10200823-22212474-00000000. A közleménybe kérjük, hogy szíveskedjen feltüntetni a nevét és tagsági azonosítóját. Amennyiben az azonosító nem áll az Ön rendelkezésére, akkor szíveskedjen feltüntetni a nevét, az édesanyja leánykori nevét és az Ön születési évét.
 4. Bankkártyás fizetés.
  Kártyával a következő oldalon fizetheti ki tagdíját.: http://www.ktenet.hu/kartyasfizetes.php. Ez az oldal először a tagnyilvántartó rendszerhez viszi Önt, ahol belépés után ajánlja fel a rendszer befizetendő  tagdíjat (elmaradás esetén tagdíjakat), és ott indíthatja el a fizetést is. A befizetett összeget a rendszer a tagnyilvántartóban regisztrálja is. Megjegyzés: Bankkártyával a sztenderd tagdíjakon felül a kártyagyártási díjat, a nyomtatot Közlekedéstudományi Szemle KTE tagok részére kedvezményes éves előfizetési díját és az esetleges egyéni támogatást is ki lehet egyenlíteni.
   

   

   

***: A csekken történő tagdíjfizetés 2013. december 31-én megszűnt.

Köszönjük, hogy a tagdíjának rendszeres befizetésével hozzájárul az Egyesület zavartalan működéséhez!

Külön köszönjük az esetleges kiemelt támogatását is!

 

A Közlekedéstudományi Egyesület vezetősége nevében,

Dr. Tóth János főtitkár

--------------------------------------------------------------

EDC KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK
(Ez az információ ITT letölthető formában is megtalálható.)

Tisztelt Tagtársak!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a tagkártyák elkészültek, és a 200 Ft-os kártyadíj befizetését követően körülbelül 2 héten belül átvehetők.

Néhányan azok közül, akik már átvették a Tagsági Igazolványukat, jelezték, hogy sikeresen vásároltak a kártyával, esetenként akár 1000-2000 forint közötti összeget megtakarítva. Annak érdekében, hogy Ön is élhessen ezzel a lehetőséggel, az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy hol tudja felhasználni a kedvezményre jogosító kártyát.

Elfogadóhely keresés

Az elfogadó helyekről naprakész információt talál a kártyát szolgáltató cég honlapján: https://www.bercode.com/ 

Egyes üzletek keresése

A https://www.bercode.com/ oldalon lehet keresni cégnévre, településre vagy kerületre, tevékenységre és régióra. A keresés indításához elég egyet megadni, illetve kitölteni a keresőmezők közül. A találati listában megjelenik a cég neve és tevékenységi kategóriája, a régió, a cég címe, és kiemelve a cég által felkínált kedvezmény mértéke.

Részletes céginformációhoz a cég nevére, illetve a kedvezmény mértékére kattintva juthat.

További lehetőségek:

 • Üzlethálózatok keresése: A https://www.bercode.com/  linken a legalább három egységgel rendelkező elfogadóhelyek - csökkenő sorrendű táblázatban - tekinthetők meg.
 • Katalógus: A https://www.bercode.com/  oldalon töltheti le a naprakész országos és regionális katalógusokat pdf formában.
 • Elfogadóhely-térkép: A https://www.bercode.com/  linkre kattintva megtekintheti az összes elfogadó helyet az országos térképen.

Az EDC Elfogadó Partnerei a kedvezményeket NEM tudják érvényesíteni a következő termékeikre: autópálya-matrica, dohányáru, gumiabroncs, gyógyszer, LEGO, menetjegy, mobilbilegyenleg feltöltés, illetve feltöltő kártya, PB gáz, tankönyv, újság.

Az EDC Elfogadó Partnerei az akciós termékeikre az alapkedvezménynek csak a felét kötelesek biztosítani. (Azaz pl. 15% esetén csak 7,5%-ot.)

 

Nem talál a környezetében elfogadóhelyet?

Biztosan van Önnek is néhány olyan kiskereskedő vagy (lokális) szolgáltató ismerőse, aki szívesen lenne EDC Elfogadó Partner, ha tudna rendszer forgalomnövelő erejéről.  Amennyiben igen, várják a partner csatlakozását a  http://www.edc.hu/elfogado oldalukon.

 Sok megtakarítást kívánunk!